Doneer nu

Geef om de natuur

We houden allemaal op onze eigen manier van de natuur. Buiten zijn geeft ons ruimte om te bewegen, te spelen, te leren, te ontdekken of tot onszelf te komen.

Dat lijkt vanzelfsprekend maar dat is het niet.
We moeten bijvoorbeeld alle zeilen bijzetten om te voorkomen dat onze kust wordt volgebouwd.

Namens en vooral ook met alle Nederlanders die van de natuur houden, zetten de boswachters van Natuurmonumenten zich in om natuur alle ruimte te geven. Want natuur laat je leven.

We beschermen wat er is. En we vergroten en versterken de natuur waar dat kan.
Dit kunnen we uiteraard niet zonder jouw hulp. Steun ons werk alsjeblieft met een gift.

De natuur is er voor je. Ben jij er ook voor de natuur?

Met het inzenden van dit formulier geef je een donatie aanNatuurmonumenten. Je hebt 14 dagen bedenktijd na deze aanmelding. Je geeft toestemming voor afschrijving van aangegeven bedrag. Kies je voor een structurele donatie, dan geef je toestemming aan Vereniging Natuurmonumenten, incassant-ID: NL10ZZZ405167300000, om tot wederopzegging doorlopende-incasso-opdrachten te sturen naar je bank om een bedrag van je rekening af te schrijven. Als je het niet eens bent met deze afschrijving, kun je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met je bank. Vraag je bank naar de voorwaarden.

Natuurmonumenten legt je gegevens vast conform de Wet bescherming persoonsgegevens. We kunnen deze gegevens gebruiken om je te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Met inzenden van dit formulier geef je ons hiervoor toestemming. Als je deze informatie niet wilt ontvangen of vragen hebt in dit kader kan je dat aan ons laten weten via info@natuurmonumenten.nl. Bekijk de privacy statement op www.natuurmonumenten.nl/uw-privacy.